Goudwaard

Verzending en levering

Verzending en levering

Gratis bezorging

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.30 uur worden gedaan, verzenden wij nog dezelfde dag. Mochten wij om welke reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Doorgaans wordt uw sieraad in Nederland en Belgie de volgende werkdag bezorgd.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn inclusief de verzendkosten voor het aangetekend verzenden via de pakketpost.

U ontvangt voor de zending van ons een track & trace nummer waarop de verwachte aflevertijd wordt weergegeven en u het pakketje kunt volgen tot aan uw voordeur. De post medewerker levert het pakketje bij uw en vraagt om een handtekening en uw legitimatie.

Verpakking postpakket

Wij versturen onze pakketten met kostbaarheden aangetekend en verzekerd in een doos zonder reclame uitingen. Niemand hoeft immers te weten wat er in het pakket zit.

Retourneren

De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Wij raden dan ook aan, zoals wij dit ook doen, het pakket aangetekend en verzekerd te versturen. U bent immers verantwoordelijk tot dat wij het pakket retour hebben ontvangen.