Goud kopen Utrecht

Voor zowel het kopen van goud in Utrecht als het verkopen van goud moet u bij Goudwaard zijn. Wij kopen oude sieraden en horloges op, waarna we deze weer als nieuw maken. Zo kunnen wij unieke ringen, armbanden en kettingen aanbieden voor de beste prijzen!

Waarom goud kopen?

Goud is en blijft een aanvaardbare valuta met échte intrinsieke waarde. Die waarde blijft altijd behouden. Niet alleen is goud waardevast; de vraag stijgt ook! Door goud te kopen, kan u dus uw vermogen verzekeren. Goud biedt altijd zekerheid. Bij Goudwaard kunt u goud inkopen en verkopen tegen de huidige goudprijs. Wanneer u uw sieraad niet meer draagt, kunt u deze dus gewoon bij ons inruilen voor cash!

Waarom (ver)kopen bij Goudwaard?

Goud kopen in Utrecht? Goudwaard is dé specialist in goud inkopen en verkopen. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs, eerlijkheid en transparantie. Wat u ziet, is wat u krijgt. Al jaren staan wij bekend als professionele opkopers. Niet alleen van particulieren maar ook van juweliers en pandhuizen. We zijn niet voor niets een begrip in Utrecht geworden! Andere voordelen zijn de snelle levering, beste prijzen, gratis verzending en unieke sieraden.

Goudwaard goud verkopen in Utrecht

Oude sieraden als nieuw

Gouden sieraden kopen in Utrecht? Goud is kostbaar, waardoor sieraden vaak een flink prijskaartje hebben. Wanneer u niet de volle prijs wil betalen, kunt u bij Goudwaard tweedehands goud als nieuw kopen! Wij hebben de sieraden ingekocht, gerepareerd, gepoetst en gepolijst. U ziet geen verschil meer met een nieuw sieraad, maar ziet wel verschil in prijs! Voor de scherpste prijzen koopt u bij ons unieke sieraden met onder andere goud, witgoud, diamanten en smaragd.

Goud kopen in Utrecht? Op onze webshop vindt u de mooiste gouden sieraden en merkhorloges!

De mooiste sieraden en horloges in Utrecht

Bent u op zoek naar een gouden ring of ketting? Voor uzelf of als cadeau voor iemand anders? Goudwaard is hét adres voor het kopen van goud. Op onze webshop vindt u tweedehands sieraden als nieuw. U ziet geen verschil, maar bent wél veel goedkoper uit. Omdat er ooit al een keer btw is afgedragen bij de aanschaf van de sieraden, wordt er immers geen btw meer in rekening gebracht. Onze sieraden zijn uniek, omdat wij slechts één stuk van elk item hebben. Zo beschikt u over een bijzonder sieraad dat niemand anders heeft. Ook voor horloges kunt u terecht bij Goudwaard. U vindt bij ons topmerken als Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet en Cartier.

Goud kopen in Utrecht?

Wilt u goud kopen in Utrecht? Kom gerust langs bij Goudwaard of bestel online via onze webshop. Hier vindt u unieke gouden kettingen, hangers, armbanden, ringen, oorbellen en horloges. De pre-owned items zijn gepoetst, gepolijst en helemaal als nieuw. We bieden de laagste prijsgarantie én gratis verzending. Vandaag voor 16 uur besteld, is morgen al in huis! Hebt u vragen over goud inkopen? Neem gerust contact op met de goudspecialisten van Goudwaard.