Horloges in Utrecht kopen?

Goudwaard is hét adres voor het kopen van horloges in Utrecht! En niet alleen in Utrecht; vanuit heel Nederland koopt u de mooiste horloges online via onze webshop. Gratis verzonden en morgen al in huis!

Waarom een horloge kopen in Utrecht?

Een horloge is niet alleen handig voor het zien van de tijd. Tegenwoordig worden horloges steeds meer gedragen als mode-item. Het zorgt voor een nette uitstraling en kan uw outfit helemaal compleet maken. Het kan zorgen voor een gevoel van succes, zelfverzekerdheid en professionaliteit. Horloges zijn ook een stukje status geworden. Als u een horloge wil kopen in Utrecht en omgeving is Goudwaard hét adres. Bij Goudwaard vindt u immers topmerken horloges, maar dan voor een scherpe prijs. De horloges zijn pre-owned, maar volledig als nieuw. Doordat bij de aankoop al een keer btw is afgedragen, komen er geen btw-kosten meer bij!

Horloges en luxe sieraden

Op de webshop van Goudwaard vindt u merkhorloges van topmerken als Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet en Cartier. Ook verkopen we luxe, gouden sieraden, waaronder kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Van merken als Cartier, Van Cleef & Arpels, Bvlgari en David Webb. De sieraden zijn gepoetst en gepolijst, waardoor u het verschil met nieuw niet ziet. Wilt u uw oude sieraden inruilen? Bij Goudwaard kopen we goud en sieraden in voor de beste prijs!

horloges en goud verkoop in Utrecht

Kan ik mijn oude horloge verkopen?

U hebt een oud horloge, dat u niet draagt of dat kapot is? Bij Goudwaard in Utrecht kan u uw horloge verkopen! Wij kopen horloges, merksieraden, goud en andere edelmetalen van u in voor de hoogste prijs. Laat uw oude horloge niet op zolder slingeren, maar krijg er cash voor terug! U tevreden en wij kunnen weer iemand anders tevreden maken met een gerestaureerd horloge.

Een horloge kopen in Utrecht? Vindt de mooiste merkhorloges op goudwaard.nl!

Dé juwelier van Utrecht

Goudwaard is niet zomaar een juwelier. Wij kopen en verkopen horloges en sieraden voor hele schappelijke prijzen. Bij ons kan u niet alleen terecht voor het kopen van een nieuw horloge, maar dus ook voor het inwisselen van uw oude horloge voor geld. Contant uitbetaald of overgemaakt per bank!

Een horloge kopen?

Een horloge kopen in Utrecht of online via onze webshop? Neem gerust een kijkje bij ons aanbod aan merkhorloges. Of kom langs bij Goudwaard aan Kanaalstraat 203 in Utrecht. U kunt ook altijd contact met ons opnemen, telefonisch, via WhatsApp of via de mail. We helpen u graag!