Goud verkopen in Utrecht

Voor het verkopen van goud in Utrecht en omgeving is Goudwaard hét adres. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste prijs: we betalen wat uw goud waard is!

Waarom goud verkopen in Utrecht?

Doordat de goudprijs momenteel hoog is, verkopen steeds meer mensen hun goud. Hebt u een oud sieraad, erfstuk of horloge op zolder liggen, waar u niks mee doet? Dan kan het een goede keuze zijn om het in te wisselen voor geld. We zien dat mensen vaak hun goud verkopen als sieraden beschadigd zijn of niet meer worden gedragen. Bij Goudwaard in Utrecht krijgt u de hoogste prijs voor uw edelmetalen, uitbetaald in contant of per bank. De hoge goudprijs en onze werkwijze maken dat u voor goudverkoop in Utrecht het beste bij Goudwaard terecht kunt. 

Hoeveel is mijn goud waard?

U wilt uw goud verkopen in Utrecht, maar bent benieuwd naar de waarde? Hoeveel uw goud waard is, hangt af van de koers. In de laatste jaren is de waarde van goud verdubbeld, maar of de waarde verder zal toenemen of afnemen zal moeten blijken. Waar u wel zeker van kan zijn, is dat we bij Goudwaard de beste prijs bieden voor uw edelmetalen. Benieuwd of dat klopt? Zie hier onze inkoopprijzen van goud en vergelijk deze met de prijzen van andere goudhandelaars en juweliers. Zoals onze naam al zegt, bieden wij wat uw goud waard is! 

Goudwaard goud verkopen in Utrecht

Kan ik ook mijn merksieraden verkopen?

Goudwaard koopt niet alleen uw oud goud op. Bij ons kunt u ook uw merksieraden verkopen. Denk hierbij aan merken zoals Cartier, Van Cleef & Arpels, Tiffany & Co., Bvlgari en David Webb.
Ook kopen wij horloges van merken als Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet en Cartier. 
Bij Goudwaard kopen wij eveneens diamanten op, zowel gecertificeerd als niet gecertificeerd. Onze diamant expert is namelijk ”Certified Diamond grader” bij de Hoge Raad voor Diamant HRD, membership number: 245 582 

Bent u benieuwd wat uw oud goud of zilver waard is? Kom gerust langs op de Kanaalstraat 203 in Utrecht.

Tweedehands sieraden inkopen

Bij Goudwaard kunt u niet alleen goud verpanden, maar ook goud inkopen! Op onze webshop verkopen we de mooiste gouden sieraden en horloges, van kettingen en ringen tot armbanden en oorbellen. Het gaat om tweedehands sieraden die weer volledig als nieuw zijn. We hebben ze vakkundig schoongemaakt en gepolijst, waardoor het verschil niet te zien is. Het enige merkbare verschil is de prijs! We hanteren de scherpste prijzen en er wordt geen btw in rekening gebracht. Een uniek sieraad scoren voor de beste prijs? Neem een kijkje in de webshop van Goudwaard!

Goud in Utrecht verpanden?

Uw goud in Utrecht verpanden? Krijg bij Goudwaard direct uitbetaald, contant of per bank! Kom gerust langs bij onze zaak; een afspraak is niet nodig. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en helpen u graag. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen via de telefoon, mail, WhatsApp en het contactformulier.