Goud verkopen in Utrecht

Voor het verkopen van goud in Utrecht en omgeving is Goudwaard hét adres. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste prijs: we betalen wat uw goud waard is!

Waarom goud verkopen in Utrecht?

Doordat de goudprijs momenteel hoog is, verkopen steeds meer mensen hun goud. Hebt u een oud sieraad, erfstuk of horloge op zolder liggen, waar u niks mee doet? Dan kan het een goede keuze zijn om het in te wisselen voor geld. We zien dat mensen vaak hun goud verkopen als sieraden beschadigd zijn of niet meer worden gedragen. Bij Goudwaard in Utrecht krijgt u de hoogste prijs voor uw edelmetalen, uitbetaald in cash of per bank! De hoge goudprijs en de transparantie van Goudwaard maakt dat goudverkoop in Utrecht een goede keuze is.

Hoeveel is mijn goud waard?

U wilt uw goud verkopen in Utrecht, maar bent benieuwd naar de waarde? Hoeveel uw goud waard is, hangt af van de koers. In de laatste jaren is de waarde van goud verdubbeld, maar of de waarde verder zal toenemen of afnemen zal moeten blijken. Waar u wel zeker van kan zijn, is dat we bij Goudwaard de beste prijs bieden voor uw edelmetalen. Benieuwd of dat klopt? Zie hier onze inkoopprijzen van goud en vergelijk deze met de prijzen van andere goudhandelaars en juweliers. Zoals onze naam al zegt, bieden wij wat uw goud waard is! 

Goudwaard goud verkopen in Utrecht

Kan ik ook mijn zilver verkopen?

Naast uw goud verkopen in Utrecht, kunt u bijvoorbeeld merksieraden verpanden! Denk aan merken als Cartier, Van Cleef & Arpels, Bvlgari en David Webb. Ook zilver en horloges van merken Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet en Cartier kunt u bij ons inwisselen voor cash. Bij Goudwaard kopen we merksieraden, horloges, diamanten en zilver in. Zelfs andere edelmetalen als platina, palladium en rhodium kunt u verpanden voor de beste prijs.

Bent u benieuwd wat u kan krijgen voor uw gouden sieraad, horloge of erfstuk? Kom gerust langs bij Kanaalstraat 203 in Utrecht.

Tweedehands sieraden inkopen

Bij Goudwaard kunt u niet alleen goud verpanden, maar ook goud inkopen! Op onze webshop verkopen we de mooiste gouden sieraden en horloges, van kettingen en ringen tot armbanden en oorbellen. Het gaat om tweedehands sieraden die weer volledig als nieuw zijn. We hebben ze vakkundig schoongemaakt en gepolijst, waardoor het verschil niet te zien is. Het enige merkbare verschil is de prijs! We hanteren de scherpste prijzen en er wordt geen btw in rekening gebracht. Een uniek sieraad scoren voor de beste prijs? Neem een kijkje in de webshop van Goudwaard!

Goud in Utrecht verpanden?

Uw goud in Utrecht verpanden? Krijg bij Goudwaard direct uitbetaald, contant of per bank! Kom gerust langs bij onze zaak; een afspraak is niet nodig. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en helpen u graag. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen via de telefoon, mail, WhatsApp en het contactformulier.